Siirry sisältöön

Henkilöstö

ARVOMMEHenkilöstö

Elmeri Linnera, toimitusjohtaja, KLT

Elmeri Linnera

Toimitusjohtaja, KLT
elmeri.linnera@tietomylly.fi
040 352 4728

Elmeri on Tietomyllyn omistaja ja toimitusjohtaja sekä koko työtiimimme sydän. Johtajana hän on esimerkillinen ja työntekijöitään osallistava, ja työtään hän tekee ammattitaitoisella ja inhimillisellä otteella. Tietomyllyssä Elmeri aloitti työuransa vuonna 2011 ensin työntekijänä, kunnes vuonna 2016 siirtyi sen toimitusjohtajaksi ja vuonna 2018 Tietomyllyn omistajaksi. Tietomyllyn yrittäjyyden ohella Elmeri toimii Taloushallintoliiton hallituksen jäsenenä. Koulutustaustasta kerrottakoon, että Elmeri on suorittanut laskenta- ja vero-osaamisen asiantuntijuutta osoittavan KLT-tutkinnon, jonka lisäksi hänellä on pohjalla myös tradenomin tutkinto, yritysneuvojan erikoisammattitutkinto sekä Turun yliopiston järjestämä taloushallinnon verotutkinto.

Katja Ilomäki, taloushallinto (KLT)

Katja Ilomäki

Taloushallinnon asiantuntija, KLT
katja.ilomaki@tietomylly.fi
040 755 2160

Värikkäällä ja määrätietoisella Katjalla on taitoa syventyä asiaan kuin asiaan syvällisesti ja häntä voikin kutsua toimistomme tietopankiksi. Katjalla on ennen Tietomyllyyn saapumistaan pitkä työura ravintolapuolelta, johon liittyen hän on suorittanut muun muassa hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinnon. Ammatinvaihdoksen taloushallinnon maailmaan tehdessään Katja valmistui tradenomiksi vuonna 2015 painottuen talous- ja henkilöstöhallintoon. Tämän lisäksi hän on suorittanut laskenta- ja vero-osaamisen asiantuntijuutta osoittavan KLT-tutkinnon. Katja vastaa Tietomyllyssä yritysten taloushallinnosta ja neuvonnasta.

Marko Ukkonen: palkanlaskenta (PHT) ja HR

Marko Ukkonen

Palkanlaskenta- ja HR-palvelut, PHT
marko.ukkonen@tietomylly.fi
040 352 4732

Työyhteisössämme humoristina ja auttavaisena työkaverina pidetyn Markon lempipäiviä ovat kaikki muut päivät paitsi maanantai. Marko on aloittanut uransa Tietomyllyssä vuonna 2010 ja kerännyt vahvan ammattitaidon palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon puolelta. Ennen Tietomyllyyn tuloa Marko on ehtinyt työskennellä erilaisissa toimistotöissä. Markolta löytyy palkkahallinnon asiantuntijuutta osoittavan PHT-tutkinnon lisäksi tradenomin koulutus sekä taloushallinnon ammattitutkinto osaamisalana palkkahallinto. Marko palvelee Tietomyllyssä palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Seija Linnera, taloushallinto

Seija Linnera

Taloushallinnon asiantuntija
seija.linnera@tietomylly.fi
040 352 4714

Tarmokas ja toimistomme järjestystä ylläpitävä Seija tuo asiakaskohtaamisiin ja työyhteisöön huumoria ja naurua. Seija on työskennellyt Tietomyllyssä vuodesta 2008 ja työkokemusta hän on tätä ennen hankkinut erilaisista toimisto- ja myyntitöistä rakennusyrityksen palveluksessa. Taloushallinnon alalta hänelle on kertynyt vahva osaaminen vuosien varrella ja Seijan vahvuutena onkin isojen kokonaisuuksien hallinta. Koulutukseltaan Seija on julkishallinnon merkonomi ja hän on suorittanut myös taloushallinnon erikoisammattitutkinnon. Tietomyllyssä Seijan vastuualueisiin kuuluu yritysten taloushallinnon hoitaminen ja neuvonta.

Elina Lahikainen, taloushallinto

Elina Lahikainen

Taloushallinnon asiantuntija
elina.lahikainen@tietomylly.fi
040 485 9580

Iloinen ja järjestelmällinen tehopakkaus Elina aloitti Tietomyllyn työntekijänä vuonna 2018. Elinan aiemmasta työhistoriasta voi mainita ravintola-alan esimiehenä ja taloushallinnon assistenttina toimimisen. Koulutuksissaan hän on suuntautunut taloushallintoon, esimiestyöhön, tulosjohtamiseen sekä henkilöstöhallintoon. Tietomyllyssä Elina vastaa yritysten ja taloyhtiöiden taloushallinnosta sekä neuvonnasta.

Marjo Tulla, taloushallinto

Marjo Tulla

Taloushallinnon asiantuntija
marjo.tulla@tietomylly.fi
040 352 9058

Positiivista ja hyvää yhteishenkeä arvostava Marjo on työskennellyt Tietomyllyssä vuodesta 2010 saakka. Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi ja suorittanut myös taloushallinnon ammatti- ja erikoisammattitutkinnot. Viimeisimpänä aluevaltauksena Marjo on opiskellut viestinnän asiantuntijan tutkinnon. Marjon mielestä parasta hänen työssään on olla asiakkaiden apuna ja tukena heidän liiketoimintansa kysymyksissä sekä oman osaamisen ja Tietomyllyn toiminnan kehittäminen. Marjon työtehtäviin kuuluu yritysasiakkaiden taloushallinnon hoitaminen ja neuvonta.

Reijo Tiihonen, maa- ja metsätalouskirjanpito

Reijo Tiihonen

Maa- ja metsätaloudet
reijo.tiihonen@tietomylly.fi
040 352 2367

Rauhallinen ja huumorintajuinen Reijo on maa- ja metsätalouden monitoimimies ja työskennellyt Tietomyllyssä jo yli 20 vuoden ajan. Häneltä löytyy vankkaa työkokemusta maa- ja metsätaloudesta sekä sen hallinnollisen että käytännön työn näkökulmasta. Reijo on toiminut maatalousyrittäjänä kotitilallaan vuodesta 1998 tähän päivään asti keskittyen pääasiassa viljanviljelyyn ja metsätalouteen sekä osa-aikaisesti myös EU-peltotukineuvontaan. Tietomyllyssä Reijon vastuualueisiin kuuluvat maa- ja metsätalouskirjanpidot sekä niihin liittyvä neuvonta.

Tilda Hyytiä, talous- ja palkkahallinto

Tilda Hyytiä

Talous- ja palkkahallinnon asiantuntija
tilda.hyytia@tietomylly.fi
040 768 4201

Iloinen ja ystävällinen Tilda on työporukkamme motivoitunut ja innokas kouluttautuja. Koulutuspohjana hänellä on liiketoiminnan perustutkinnon taloushallinnon osaamisala, johon liittyvän työharjoittelun Tilda suoritti Tietomyllyssä vuonna 2019. Tällä hetkellä Tilda suorittaa tradenomin tutkintoa, ja tämän lisäksi hän on käynyt palkkahallinnon erikoistumisohjelman. Tildan mielestä parasta tässä työssä on asiakkaat ja työn järjestelmällisyys. Hänen työtehtäviinsä kuuluu yritysasiakkaiden talous- ja palkkahallinnon hoitaminen sekä neuvonta.

Tuomo Haverinen, taloushallinto

Tuomo Haverinen

Taloushallinnon asiantuntija
tuomo.haverinen@tietomylly.fi
044 235 8722

Iloinen ja innokkaasti asioihin tarttuva Tuomo on tullut mukaan työporukkaamme alkuvuodesta 2022. Alaamme kuuluvana koulutuksena hänellä on suoritettuna taloushallintoon painottuva liiketoiminnan perustutkinto. Aiempaa työkokemusta Tuomolla on usean vuoden ajalta tukkukaupan toimintojen hoitamisesta sekä siihen liittyvistä toimisto- ja taloushallinnon tehtävistä. Tuomon mielestä parasta tilitoimistotyöskentelyssä on työn haastavuus ja monipuolisuus. Uutta opittavaa löytyy aina ja työpäivät menevät nopeasti.

Tietomyllyssä Tuomo palvelee asiakkaita niin talous- kuin palkkahallinnon asioissa.

Donia Ben Romdhane, taloushallinto

Donia Ben Romdhane

Taloushallinnon asiantuntija
donia.benromdhane@tietomylly.fi
044 243 5801

Määrätietoinen, positiivinen ja ratkaisukeskeisesti työskentelevä Donia aloitti Tietomyllyssä keväällä 2022. Aiemmin hän on usean vuoden työskennellyt kaupallisella alalla ja tällä hetkellä opiskelee tradenomiksi suuntautumisalana talousjohtaminen. Taloushallinnon alassa Donia pitää siitä, että mahdollisuudet jatkokouluttautua ovat hyvät ja monipuoliset. Kiinnostavinta tässä alassa on se, että jokainen työ on erilainen, mikä tuo paljon sisältöä ja monipuolisuutta työpäiviin. Tulevaisuuden tavoitteena Donialla on tarkoituksena suorittaa kauppatieteiden maisterin tutkinto.

Tietomyllyssä Donian työtehtäviin kuuluu yritysten talous- ja palkkahallinnon hoitaminen.

Taloushallinnon asiantuntija Pekka Parkkinen, Tietomylly Oy

Pekka Parkkinen

Taloushallinnon asiantuntija
pekka.parkkinen@tietomylly.fi
041 311 4713

Pekka on iloinen, ystävällinen ja työtehtäviin nopeasti tarttuva työyhteisömme jäsen. Hän aloitti työskentelyn Tietomyllyssä marraskuussa 2022 ja opiskelee parhaillaan tradenomiksi työn ohessa. Pekan ehdottomina vahvuuksina on kyky kohdata ihmisiä – niin asiakkaita kuin työkavereitakin – luontevasti ja rennosti, mutta samalla johdonmukaisesti vieden asioita ja tilanteita eteenpäin. Ennen Tietomyllyä ja taloushallinnon alalle siirtymistä Pekka on tehnyt pitkän työuran valmistavassa teollisuudessa, mm. elintarvikealalla ja pääosin tuotantojen johdossa. Aiemmalta koulutukseltaan Pekka on kone- ja materiaalitekniikan insinööri. Tilitoimistotyön hyvinä puolina Pekka nostaa esiin työtehtävien vaihtelevuuden, jatkuvan oppimisen ja itsensä kehittämisen.

Tietomyllyssä Pekka vastaa yritysten ja yhdistysten taloushallinnosta sekä asiakasneuvonnasta.

Anita Vilenius, taloushallinto

Anita Vilenius

Taloushallinnon asiantuntija
anita.vilenius@ativo.fi
040 5092238

Anita on toinen Tilitoimisto Ativo Oy:n perustajista, jolta Elmeri keväällä 2022 osti Ativon osaksi Tietomyllyä. Anita on saanut vankan taloushallinnon kokemuksen pitkäaikaisista työsuhteista mm. rakennus- sekä tilitoimistoalalla. Koulutukseltaan hän on merkonomi ja vuosien varrella Anita on suorittanut useita taloushallintoa tukevia koulutuksia. Asiakaspalvelu on lähellä Anitan sydäntä, ja asiat hoituvatkin aina positiivisella ja innostavalla tavalla. Työssä palkitsevaa on tyytyväiset asiakkaat sekä mukava ja innostava työyhteisö.

Ativossa toimiston esimiehen tehtävien lisäksi Anitan vastuualueisiin kuuluvat taloushallinnon hoitaminen ja neuvonta.

Pia Huovila: palkkahallinto, taloushallinto

Pia Huovila

Palkkahallinnon asiantuntija
pia.huovila@ativo.fi
044 2418491

Pia on ystävällinen ja auttavainen työkaveri, joka tarttuu heti toimeen. Hän on työskennellyt Ativo Oy:n palveluksessa vuodesta 2019 alkaen. Samana vuonna Pia valmistui taloushallinnon tradenomiksi. Edelliseltä ammatiltaan hän on rakennusmestari. Pian mielestä parasta tässä työssä ovat vaihtelevat työtehtävät, uuden oppiminen sekä mukava työilmapiiri. Tulevaisuuden tavoitteena Pialla on lisäkouluttautuminen taloushallinnon alalla.

Pian vastuualueisiin kuuluu palkka- ja taloushallinnon hoitaminen.

Taloushallinnon asiantuntija Saku Suutari, Tietomylly Oy

Saku Suutari

Taloushallinnon asiantuntija
saku.suutari@tietomylly.fi
041 311 2529

Saku on avulias, rauhallinen sekä helposti lähestyttävä asiakaspalvelija ja työkaveri. Hän työskentelee Ativon toimistolla Kouvolassa ja on tullut taloon loppuvuodesta 2022. Työnsä Saku tekee täsmällisesti ja motivoituneesti ja ehkä siitä syystä hän onkin ehtinyt jo kerryttämään taloushallinnon alalta laajasti tietotaitoa. Koulutukseltaan Saku on tradenomi ja erikoistumisalana hänellä oli nimenomaan taloushallinto. Sakun mielestä parasta tässä työssä on sen monipuolisuus, sillä työ vaatii taloushallinto- ja verotusosaamisen lisäksi mm. asiakaspalvelutaitoa ja it-osaamista. Monipuolisuus tuo toisinaan haastettakin, mutta iso osa työtehtävistä menee myös rutiinilla.

Sakun vastuualueisiin kuuluu yritysten taloushallinto ja asiakasneuvonta.