Tietomylly Oy on kehittynyt viime vuosina erittäin voimakkaasti ollen aktiivisesti mukana tilitoimistoalan kehityksessä ja taloushallinnon sähköistymisessä. Tietomyllyn tavoitteena on jatkaa kehittymistä myös tulevina vuosina, jotta asiakkaita pystytään palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti ja osaavasti nykyaikaisin menetelmin.

Tavoitteidemme saavuttamiseksi ja toimintamme kehittämiseksi olemme uudistaneet yrityksemme johtoa ja valinneet uudeksi toimitusjohtajaksemme Elmeri Linneran. Yrityksen pääomistaja, toimitusjohtajan tehtävät jättävä Päivi Pekkarinen jatkaa yrityksen palveluksessa hallituksen puheenjohtajana ja ottaa vastuulleen ohjelmistojen ylläpitämisen sekä yrityksen hallinnollisen johtamisen.

Elmeri Linnera vastaa jatkossa yrityksen jokapäiväisen toiminnan johtamisesta ja siirtyy toimitusjohtajaksi jatkamaan yrityksen kehitystyötä.

”Päivi on tehnyt valtavan työn Tietomylly Oy:n toiminnan kehittämisessä. Viimeisen parin vuoden aikana olen saanut itsekin osallistua tähän kehitystyöhön, ja tuntuu luonnolliselta jatkaa yhteistä savottaamme toimitusjohtajan asemassa.”, Linnera toteaa.

Elmeri Linnera aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta 2017.

Lisätietoja:
Päivi Pekkarinen, puh. 040 768 4201
Elmeri Linnera, puh. 040 352 4728